Hoger in Google komen

Je wilt graag hoger in Google staan. Zodat meer mensen jou weten te vinden. En je nieuwe klanten door je website krijgt. 

Yourwebpro helpt je beter gevonden te worden.

Waarom staat jouw site niet hoger in Google?

Google en de (veel kleinere) andere zoekmachines willen de bezoeker het beste resultaat laten zien.

Maar waarom sta jij dan niet hoger in Google’s zoekresultaten?

Yourwebpro is gespecialiseerd in het begrijpen van Google. En daarom kunnen wij jou helpen om hoger in Google te komen.

Wat mag je van Yourwebpro verwachten?

Begrijpen hoe Google jou ziet

Het Google algoritme wordt voortdurend aangepast. Als SEO specialist blijven wij goed op de hoogte wat de factoren zijn die bepalen hoe hoog jouw website staat.

De juiste strategie vaststellen

Yourwebpro helpt je om jouw doelgroep te identificeren. Welk probleem hebben ze dat jij kan oplossen? Welke zoektermen gebruiken ze? Door hierin de goede focus te krijgen zie je ook duidelijker hoe de website vorm zou moeten krijgen.

De website snel genoeg maken

Sinds 2021 is de snelheid en het gebruiksgemak van de mobiele versie van de website het meest belangrijk geworden. Yourwebpro helpt je de website hierop te optimaliseren.

Zorgen voor een lage bouncerate

Yourwebpro helpt je met de aantrekkelijkheid van de website: geeft deze een goed antwoord op de vraag van de bezoeker? Zodat bezoekers niet direct weer vertrekken, maar juist doorklikken binnen de website.

De website technische optimaliseren

Voor zoekmachines is de (technische) structuur van je website belangrijk. Is de navigatie duidelijk? Voldoet de website aan de technische (SEO) eisen? Yourwebpro analyseert de website en verbeterd deze waar nodig.

Blogs die jouw bezoekers echt helpen

Om bezoekers vast te houden en te overtuigen heb je sterke content nodig. Yourwebpro heeft veel ervaring met het schrijven van krachtige blogs die jou kunnen helpen hoger te komen.

Meten is weten

Door jouw website aan te melden bij de diverse webmaster tools (Google Analytics en Search Console, Bing Webmaster Tools etc.) kom je te weten hoe de website presteert. Yourwebpro helpt je met het interpreteren van de gegevens, en wat dat betekent voor de website.

Tip:

Belangrijkste tip als het gaat om SEO: zorg voor een technisch goed gebouwde site, met veel relevante inhoud, die ook nog eens bij de tijd is. Geef veel weg: blogs, video’s, ebooks. Ga altijd uit van wat je doelgroep wil en zoekt. Gebruik geen trucjes, want die werken bij Google juist averechts!

Blogs over gevonden worden

Wij horen graag van je!

Zullen wij jou ook helpen om hoger te staan in de Google zoekresultaten? Of wil je tips om sneller hoger te komen? Wij analyseren vrijblijvend jouw website en geven je aanbevelingen om beter gevonden te worden.

Vragen, opmerkingen, commentaar: alles is welkom.

Je kan ook even bellen: 06-51208436
Of mail ons op info@yourwebpro.nl

Privacyverklaring: Yourwebpro gebruikt de noodzakelijke- en statistiek-cookies om ons te helpen de site te verbeteren. Wij verzamelen nadrukkelijk geen persoonsgegevens, met uitzondering van informatie nodig voor het beantwoorden van een bericht.
Algemene voorwaarden en verwerking persoonsgegevens van Yourwebpro
Privacyverklaring: Yourwebpro gebruikt de noodzakelijke- en statistiek-cookies om ons te helpen de site te verbeteren. Wij verzamelen nadrukkelijk geen persoonsgegevens, met uitzondering van informatie nodig voor het beantwoorden van een bericht.
Algemene voorwaarden en verwerking persoonsgegevens van Yourwebpro