Hoger in Google komen

Je wilt graag hoger in Google staan. Zodat meer mensen jou weten te vinden. En je nieuwe klanten door je website krijgt. 

Yourwebpro helpt je beter gevonden te worden.

Waarom staat jouw site niet hoger in Google?

Google en de (veel kleinere) andere zoekmachines willen de bezoeker het beste resultaat laten zien.

Maar waarom sta jij dan niet hoger in Google’s zoekresultaten?

Yourwebpro is gespecialiseerd in het begrijpen van Google. En daarom kunnen wij jou helpen om hoger in Google te komen.

Wat mag je van Yourwebpro verwachten?

Begrijpen hoe Google jou ziet

Het Google algoritme wordt voortdurend aangepast. Als SEO specialist blijven wij goed op de hoogte wat de factoren zijn die bepalen hoe hoog jouw website staat.

De juiste strategie vaststellen

Yourwebpro helpt je om jouw doelgroep te identificeren. Welk probleem hebben ze dat jij kan oplossen? Welke zoektermen gebruiken ze? Door hierin de goede focus te krijgen zie je ook duidelijker hoe de website vorm zou moeten krijgen.

De website snel genoeg maken

Sinds 2021 is de snelheid en het gebruiksgemak van de mobiele versie van de website het meest belangrijk geworden. Yourwebpro helpt je de website hierop te optimaliseren.

Zorgen voor een lage bouncerate

Yourwebpro helpt je met de aantrekkelijkheid van de website: geeft deze een goed antwoord op de vraag van de bezoeker? Zodat bezoekers niet direct weer vertrekken, maar juist doorklikken binnen de website.

De website technische optimaliseren

Voor zoekmachines is de (technische) structuur van je website belangrijk. Is de navigatie duidelijk? Voldoet de website aan de technische (SEO) eisen? Yourwebpro analyseert de website en verbeterd deze waar nodig.

Blogs die jouw bezoekers echt helpen

Om bezoekers vast te houden en te overtuigen heb je sterke content nodig. Yourwebpro heeft veel ervaring met het schrijven van krachtige blogs die jou kunnen helpen hoger te komen.

Meten is weten

Door jouw website aan te melden bij de diverse webmaster tools (Google Analytics en Search Console, Bing Webmaster Tools etc.) kom je te weten hoe de website presteert. Yourwebpro helpt je met het interpreteren van de gegevens, en wat dat betekent voor de website.

Tip:

Belangrijkste tip als het gaat om SEO: zorg voor een technisch goed gebouwde site, met veel relevante inhoud, die ook nog eens bij de tijd is. Geef veel weg: blogs, video’s, ebooks. Ga altijd uit van wat je doelgroep wil en zoekt. Gebruik geen trucjes, want die werken bij Google juist averechts!

Wij horen graag van je!

Zullen wij jou ook helpen om hoger te staan in de Google zoekresultaten? Of wil je tips om sneller hoger te komen? Wij analyseren vrijblijvend jouw website en geven je aanbevelingen om beter gevonden te worden.

Vragen, opmerkingen, commentaar: alles is welkom.

Je kan ook even bellen: 06-51208436
Of mail ons op info@yourwebpro.nl

Privacyverklaring: Yourwebpro gebruikt de noodzakelijke- en statistiek-cookies om ons te helpen de site te verbeteren. Wij verzamelen nadrukkelijk geen persoonsgegevens, met uitzondering van informatie nodig voor het beantwoorden van een bericht.
Algemene voorwaarden en verwerking persoonsgegevens van Yourwebpro
Privacyverklaring: Yourwebpro gebruikt de noodzakelijke- en statistiek-cookies om ons te helpen de site te verbeteren. Wij verzamelen nadrukkelijk geen persoonsgegevens, met uitzondering van informatie nodig voor het beantwoorden van een bericht.
Algemene voorwaarden en verwerking persoonsgegevens van Yourwebpro

Blogs over gevonden worden

Veel gestelde vragen

Kan ik hoger komen in Google?
Hoe kan ik hoger komen inm Google? Of moet ik dan gaan adverteren?
Het is meestal goed mogelijk om hoger te komen in Google zonder te gaan adverteren. Het is met name afhankelijk van je concurrenten. Kijk eens naar je concurrenten die op de eerste pagina van Google zoekresultaten staan. Denk je dat jij meer te bieden hebt? Dat je beter kan beschrijven wat je doet? Als dat zo is maak je een goede kans om hoger te komen dan je concurrenten. Maar daar moet wel wat voor gebeuren! Yourwebpro helpt je graag met een grondige analyse om vast te stellen hoe groot de kans is om hoger te komen. En vervolgens kunnen wij je precies vertellen hoe je dat moet aanpakken. En tenslotte realiseren wij dat doel graag samen met jou. Yourwebpro laat je website voor je werken.
Ik zoek een SEO specialist die mij kan helpen
Ik zoek een SEO specialist die mij kan helpen met het maken van goede content. Zodat ik beter gevonden ga worden..
Yourwebpro is specialist in het schrijven van SEO geoptimaliseerde blogs. Over onderwerpen die relevant zijn om inderdaad hoog te komen in de Google organische zoekresultaten. Onze aanpak begint met een brainstormen samen met jou waar een lijst van onderwerpen uitkomt. Daarvan maken wij een planning, en vervolgens schrijven jij of wij de blogs. Na jouw akkoord worden ze gepubliceerd, waarna we gaan meten hoe ze het doen. En ze misschien nog wat bijvijlen om het beter te gaan doen. Yourwebpro brengt je hoger, eh, verder!
Ik ben op zoek naar een social media specialist
Mijn doelgroep is vooral te vinden op linkedin. Ik zoek iemand die mij kan helpen om die doelgroep te bereiken en leads te genereren
LinkedIn is een mooi platform waar je heel veel mee kan. Vaak ontbreekt de kennis of de tijd om er zelf veel mee te doen. Voor veel van onze klanten beheren wij een bedrijfspagina en maken we artikelen geschikt voor LinkedIn. Door dit in combinatie te doen met je website kan je veel bereiken. Zullen we hier eens over bellen?